صفحه اصلی / مطالب و مقالات / خدمات پزشکی در منزل امید / درباره فوق تخصص درد بیشتر بدانید
درباره فوق تخصص درد بیشتر بدانید

درد، احساسی ناخوشایند است که در نتیجه یک عامل مخرب به وجود می آید و تجربه آزار دهنده ای است. به عبارتی درد یک حس درونی انسان می باشد و معادل بیرونی ندارد. پیشگیری و تشخیص به موقع، می تواند به روند بهبود، سرعت بیشتری دهد و همچنین هزینه ها را تا حدی کاهش دهد. هدف یک فوق تخصص درد کاهش رنج و درد بیماران می باشد.

آنچه در این مطلب میخوانید

این افراد می کوشند تا بیماران استقلال خود را کسب کرده و به زندگی عادی خود برگردند. پزشک فوق تخصص درد پزشکی است که به‌صورت حرفه‌ای و تخصصی در زمینه‌های ارزیابی، تشخیص درد و درمان آن دانش کافی دارد. آنها با تشخیص شرایط بیمار، اقدام به درمان می‌کنند (به‌عنوان مثال، داروهای تجویزی، خدمات توانبخشی و روش‌های اجرایی)، همچنین مشاوره‌های بیماران و خانواده‌های آنها را نیز انجام می‌دهند.

گاهی اوقات نیز به عنوان مشاور با سایر متخصصین، متخصص فیزیوتراپی و کار درمانی همکاری می ‌کند و در فرآیند درمان و مراقبت از بیمار فعالیت دارد.

ویژگی‌های فوق تخصص درد

  1. اطلاعات کافی در خصوص انواع درد
  2. توانایی جهت بررسی و ارزیابی انواع دردهای مزمن و حاد
  3. تجویز داروهای متناسب با شرایط بیمار جهت کنترل درد
  4. توانایی و تشخیص درست برای انتخاب آزمایش‌های تشخیص علت درد
  5. آشنایی با مهارت‌ های کنترل درد اعم از بلوک‌ های عصبی، تزریق استروئید به ستون فقرات، پمپ درد و…
  6. تشخیص درست و به‌جا جهت ارجاع به بیماران به بخش‌های مختلف درمانی مانند فیزیوتراپی
  7. آشنایی و انجام درمان با تجهیزات و درمان‌ های به‌روز

مزایای مراجعه به فوق تخصص درد

مراجعه به متخصص درد و بهره‌گیری از خدمات مدیریت درد مزایای متعددی دارد که شاخص‌ترین آنها عبارت است از:

شما می توانید جهت هماهنگی ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص در منزل ، با موسسه خدمات پزشکی امید تماس بگیرید. شماره تماس ها عبارتند از: 02146015770 ، هماهنگی کرج و سایر شهرها با شماره تلفن 02146015177 ، دفتر مرکزی و مدیریت موسسه خدمات پزشکی امید با شماره تلفن 91016923 - 021 ، تماس سریع 09105545790 ، و جهت پشتیبانی ، مشاوره و هماهنگی با این مرکز از طریق پیام رسانهای اینترنتی با شماره 09399545088 ارتباط برقرار نمایید.

فوق‌ تخصص درد چه بیماری‌هایی را درمان می‌کند؟

  1. انواع دردهایی که پزشک مدیریت و درمان می‌کند، در سه گروه اصلی قرار می‌گیرند.
  2. اولین گروه شامل دردهای ناشی از آسیب مستقیم بافت می‌باشد. بیماری‌هایی مانند آرتروز زانو که در اثر ساییدگی مفاصل بزرگ مثل زانو و باسن ایجاد می‌شود، نمونه‌ای از اختلالات ناشی از آسیب بافت است. همچنین روماتیسم مفصلی که ناشی از واکنش خود‌ایمنی در مفاصل کوچک مانند انگشت و مچ دست است، یکی دیگر از این اختلالات به شمار می‌آید.
  3. گروه دوم دردهای ناشی از آسیب عصبی یا بیماری‌های سیستم عصبی را شامل می‌شود. اختلالات ناشی از آسیب سیستم عصبی شامل مواردی مثل سکته (درد بعد از سکته‌مغزی)، مولتیپل اسکلروزیس یا ام‌ اس، آسیب نخاعی و نوروپاتی یعنی درد ‌عصبی ناشی از زونا، دیابت و HIV می‌شود.
  4. گروه سوم دردهای ترکیبی از آسیب عصبی و بافتی مانند انواع کمر‌درد است. انواع درد گردن‌ از جمله دردهای آسیب دیسک گردن و سرطان نمونه‌هایی از دردهای ترکیبی هستند که علت بروز آنها می‌تواند هم آسیب به بافت و هم آسیب عصبی باشد.
 فوق تخصص درد

آزمایش‌های تشخیصی علل درد

پزشک، روش‌های تشخیصی متفاوتی را بنا به شرایط هر بیمار توصیه می‌کند. علاوه بر این، آنها در خصوص علائم و سابقه پزشکی شما سؤال خواهند کرد. پزشک شما را معاینه می‌کند، ممکن است آزمایش خون یا عکسبرداری با اشعه ایکس را تجویز کند. از جمله آزمایشاتی که به تعیین علت درد کمک می‌کند، به شرح زیر است:

روش های درمانی فوق تخصص درد

درمان‌های محافظه‌کارانه

تعدادی گزینه درمانی مختلف برای افرادی که از علائم درد و ناراحتی مزمن، درد مقاوم به درمان یا درد مداوم رنج می‌برند، وجود دارد. اولین خط درمان شامل استفاده از درمان‌های محافظه‌کارانه یا غیر تهاجمی است. این روش‌های درمانی شامل فیزیوتراپی، حرارت درمانی، یخ درمانی و استراحت منطقه آسیب‌دیده است. هر‌کدام از این درمان‌ها ممکن است بدون مداخله دارو یا با استفاده از دارو به کار گرفته شوند. سایر درمان‌های خط اول شامل داروهای خوراکی برای تسکین درد است. داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن در این دسته قرار می‌گیرند.

روش‌های مداخله‌ای

اگر بیمار به درمان‌های غیر تهاجمی جواب ندهد پزشک درد ممکن است رویکردهای مداخله‌ای بیشتری توصیه کند. معروف‌ترین درمان مداخله‌ای عمل جراحی است؛ ولی پزشکان تا حد ممکن از آن اجتناب می‌کنند. فقط پزشک می‌داند چه زمانی مناسب است که شما تحت عمل جراحی قرار بگیرید. در مراحل اولیه، پزشک درد ممکن است توصیه کند برای کنترل کوتاه‌مدت علائم خود، از داروهای ضد درد خوراکی قوی‌تری مانند اوپیوئیدها استفاده کنید. هنگامی که آنها برای مدیریت درد تجویز می‌شوند، باید توسط پزشک تحت مراقبت قرار گیرید.
به‌ علاوه، سایر روش‌های مداخله‌ای احتمالی برای درمان درد ممکن است شامل تزریق اپیدورال باشد که در آن یک داروی ضد درد به طور مستقیم به ناحیه آسیب‌دیده تزریق می‌شود. این تزریق‌ها معمولاً شامل داروهای ضد اضطراب، بیهوشی یا داروهای ضدالتهابی استروئیدی است.

درمان‌های جایگزین

بیمارانی که تحت درمان درد قرار دارند، ممکن است برای ارزیابی بیشتر به روانشناس یا روانپزشک ارجاع داده شوند. علاوه بر این، پزشک درد ممکن است احساس کند که بیمار شرایط مناسبی برای دریافت درمان در قالب سایر رویکردهای جایگزین دارد. از جمله این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

زمان مراجعه به فوق تخصص درد

  1. زمانی که به پزشکی مراجعه کرده‌اید و علت دقیق درد را تشخیص نداده باشد.
  2. بیش از سه ماه درد داشته باشید که به‌عنوان درد مزمن تلقی می‌شود.
  3. درد به قدری شدید باشد که منجر به ناتوانی شما شده باشد.
  4. به‌طور کلی زمانی باید به این پزشکان مراجعه شود که بیمار با مراجعه به پزشک عمومی و درمان‌های خانگی، تسکینی را احساس نکرده و درد مزمن، زندگی روزمره فرد را مختل کرده است.

برای آگاهی از اینکه سونوگرافی در منزل برای چه افرادی مناسب است ، کلیک کنید.


تلفن : 09399545088

نظرات کاربران درباره این مطلب :سعید نادری [ 1402-05-01 ]
سلام. ممنون از سایت خوبتون شما اعزام پزشک فوق تخصص تو خونه محدود کرج داری؟

پریسا توانگر [ 1402-05-01 ]
اعزام پزشک فوق تخصص در منزل تو تهران هم دارید ؟

کریمیان [ 1402-05-01 ]
سلام ،خسته نباشید ، اعزام پزشک عمومی در تهران هم دارید ؟

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ارتباط با موسسه امید - خدمات پزشکی در منزل
با انواع رادیوگرافی آشنا شویدبا انواع رادیوگرافی آشنا شوید
تاریخ انتشار : 1402-07-07